$type=ticker$cols=2$count=30

Program 36. pozorišnih/kazališnih Igara BiH u Jajcu 2017./ Bookstan, 2017.

SHARE:

                                                                                  






PROGRAM 36. POZORIŠNIH/KAZALIŠNIH IGARA BiH U JAJCU, 2017.




U zvaničnoj selekciji 36. Pozorišnih igara BiH, koje će biti održane od 1. do 9. jula, bit će izvedeno sedam predstava.

Ceremonija svečanog otvaranja i prva predstava održat će se u Muzeju AVNOJ-a u 19 sati. S obzirom da se radi o predstavi kamernog tipa, bit će ograničen broj gledalaca na 200.

Selektor 36. Pozorišnih igara BiH je Almir Bašović. a ključeve grada Jajca ove godine dobit će doajen bh. glumišta Dragan Jovičić.

Članovi stručnog žirija koji će odlučivati o najboljim ostvarenjima su Nedžad Ibrahimović, Minka Muftić i Marko Misirača, a članovi žirija publike Dragica Karahodžić, Pašaga Hodžić, Amela Kavazbašić, Marin Ljubičić i Josipa Bogić.



PROGRAM 36. POZORIŠNIH/KAZALIŠNIH IGARA BiH U JAJCU



01.07.2017. godine (subota)

17:00 sati – Promocija knjige SKRIVENO BLAGO JAJAČKOG KRAJA autora Darije Puizine i
Atifa kučukovića (Plato Katakombi)
19:30 sati – Ceremonija svečanog otvaranja 36. Pozorišnih/Kazališnih igara BiH u Jajcu
(Muzej AVNOJ-a)
20:00 sati – EastWest Centar Sarajevo i BNP Zenica, ZA ŠTA BISTE DALI SVOJ ŽIVOT?,
Harisa Pašovića u režiji Harisa Pašovića (Muzej AVNOJ-a)

02.07.2017. godine (nedjelja)

19:30 sati – Izložba pozorišnih plakata Branka Bačanovića Bambija (Hol Doma kulture)
20:00 sati – Bosansko narodno pozorište Zenica, MOJA FABRIKA, Selvedina Avdića
u režiji Selme Spahić

03.07.2017. godine (ponedjeljak)

19:00 sati – Promocija časopisa za književnost i kulturu ŽIVOT (salon Doma kulture)
20:00 sati – Pozorište Prijedor, BUNAR, Radmile Smiljanić u režiji Darka Cvijetića

04.07.2017. godine (utorak)

19:00 sati – Izložba slika „AKVARELI“ Envera Krupića (Galerija/Kršlakova kuća)
20:00 sati – Sarajevski ratni teatar SARTR Sarajevo, MAJSTOR I MARGARITA,
Mihaila Bulgakova u režiji Aleša Kurta

05.07.2017. godine (srijeda)

13:00 sati – Sarajevski ratni teatar SARTR Sarajevo, MALA SIRENA, Ljubice Ostojić po
motivima bajke H.C. Andersena u režiji Dubravke Zrnčić-Kulenović
20:00 sati – Gradski teatar Jajce, Jajce, MLINAREV UŠUR, Mustafe Hamura u režiji Hadže
Klipe i Hidajeta Zjaje

06.07.2017. godine (četvrtak)

17:00 sati – Dramska grupa Srednje strukovne škole, ALADIN, Nenada Veličkovića u
režiji Josipe Bogić i Amele Kavazbašić (Muzej AVNOJ-a)
20:00 sati – Kamerni teatar 55 Sarajevo, MIRNA BOSNA, Borisa Lalića u režiji Saše Peševskog

07.07.2017. godine (petak)

18:00 sati – Okrugli sto: Pozorišne/Kazališne igre BiH u Jajcu – Istorijat i perspektiva
(salon Doma kulture)
20:00 sati – Narodno pozorište Tuzla, WOYZECK, Georgea Buchnera u režiji Ivana Funka

08.07.2017. godine (subota)

18:00 sati – 40 godina Studentskog pozorišta u Banjaluci – Od dramske sekcije do
profesionalne teatarske produkcije (salon Doma kulture)
20:00 sati – Studentsko pozorište Banja Luka, MLIJEKO, Vasilisa Kacikonurisa
u režiji Slobodana Perišića

09.07.2017. godine (nedjelja)


19:00 sati – Ceremonija svečanog zatvaranja Festivala, dodjela nagrada i priznanja
20:00 sati – U čast nagrađenih – Helem Nejse, SARAJEVSKI DANI TERORIZMA
po tekstu Mome V. u režiji Irfana Avdića




(Jajce Online)




BOOKSTAN, 2017.
                                                                                     





 BOOKSTAN/ Objavljen program drugog Internacionalnog festivala književnosti/ 2017.

 

Od 4. do 7. jula 2017. godine u Sarajevu će se održati drugi Internacionalni festival književnosti Bookstan.
Naslanjajući se na uspjeh i koncept prvog festivalskog izdanja, organizatori najavljuju kvalitetan, dinamičan i obiman program koji nas očekuje u bašti knjižare Buybok u Radićevoj ulici i na Akademiji likovnih umjetnosti, odnosno u njenoj galeriji, u kojoj će se realizovati većina književnih predstavljanja.
Na današnjoj press konferenciji suvlasnik izdavačke kuće Buybook i direktor Bokstana Damir Uzunović i Buybookova urednica Kristina Ljevak, predstavili su kompletan festivalski program i njegove prateće sadržaje.

Kao što je već poznato, glavni festivalski gost je Hanif Kureishi, britanski romansijer, dramski pisac, scenarist i režiser koji će na Bookstanu predstaviti novelu „Nigdje“ objavljenu u Buybookovom izdanju. Sa Hanifom Kureishijem razgovaraće jedan od vodećih američkih kritičara i autor John Freeman, koji je uz prošlogodišnjeg kuratora Aleksandra Sašu Hemona takođe jedan od suosnivača Bookstana.
Osim uloge moderatora niza promocija, Freeman će na Bookstanu, predstaviti svoju novu knjigu pjesama „Mape“ objavljenu u izdanju Buybooka u saradnji sa Američkom ambasadom, a od kojih je većina nastala upravo u Sarajevu. Zahvaljujući Freemanu u Sarajevo nam stiže značajna književnica kineskog porijekla koja će bez sumnje oduševiti festivalsku publiku, predstavljena u njegovom uglednom književnom časopisu Freeman's. Riječ je o Xiaolu Gio. Fokusirajući se i dalje na prostor koji ne pripada ni istoku ni zapadu te na autorice i autore koji najčešće djeluju u izmještenim okolnostima ili su druga i treća generacija emigranata, festival Bookstan u svom drugom izdanju posebnu pažnju posvećuje onima koji/e pišu na njemačkom jeziku, bez obzira na porijeklo ili njihovo trenutno prebivalište. Partneri u ovom programu su Goethe-Institut i mreža Traduki.

Zanimljivo je da će među ovom grupom gostiju biti i jedan sarajevskog porijekla, te će Bookstan biti i prva prilika za ozbiljnije upoznavanje sa stvaralaštvom Tijana Sile. Osim njega festivalska publika ponovo će se sresti s Ilijom Trojanowim koji je nedavno bio sarajevski gost povodom objavljivanja njegovog kapitalnog djela „Skupljači svjetova“ u izdanju Buybooka. Abbas Khider i Nellja Veremej takođe su dio programa koji potvrđuje kako je književnost jedan od najboljih načina za sagledavanje i upoznavanje specifičnih društvenih okolnosti unutar kojih autori i autorice djeluju. Njihova predstavljanja moderiraće Dragoslav Dedović i Vahidin Preljević.

Bookstan i u drugom izdanju nastavlja promovirati regionalno autorstvo i izdavaštvo. Ove godine predstavljamo autrore/ice iz Makedonije, Slovenije i Hrvatske te najavljujemo dolazak Damira Karakaša, Rumene Bužarovske, Tihomira Jančovskog, Gorana Vojnovića i Tadeja Goloba. Želeći održati vrste veze sa autorima bh. porijekla koji stvaraju van granica naše zemlje, festival će ugostiti Sarajliju po rođenju Vladimira Pištala.

Niz novih knjiga nastalih u produkciji Buybooka bh. autora/ica biće predstavljeno na Bookstanu. Festival otvaramo promocijom knjiga Adise Bašić i Amile Kahrović- Posavljak, a nastavljamo predstavljanjima u narednim danima Ahmeda Burića, Saide Mustajbegović, Tugomira Matića i Dženana Skelića. Ponovo ćemo se sresti i sa autorima čije su knjige objavljene prije Bookstana- Zlatkom Topčićem i Amerom Tikvešom. U programu posvećenom drugim bh. izdavačima Bookstan će ugostiti Synopsis (autori Enver Kazaz i Elvedin Nezirović), Vrijeme (Dijala Hasanbegović, Darko Cvijetić i Vuk Rodić-urednik Marko Tomaš), Dobra knjiga (Dragoslav Dedović i Mile Stojić).

Priliku da svoje knjige nastale u samizdat produkciji predstave na festivalu imaće i mladi bh. autori: Boris Lalić, Hamza Hodžić i Saša Džino. Predstavnik regionalnog izdavaštva je Partizanska knjiga i njeni autori Faruk Šehić i Uroš Bojanović.

Želeći dodatno umrežiti one koji se bave produkcijom i promocijom knjiga te podrškom autorstvu i književnom prevođenju, Bookstan će pažnju posvetiti i svojim međunarodnim i domaćim partnerima poput ICORN-a, mreže gradova utočišta za pisce koji napuštaju svoje sredine pod političkim pritiscima. ICORN će predstaviti koordinatorica Marianne Hovden i čuvena autorica pod ICORN-ovom zaštitom Anzhelina Polonskaya.

Ove godine Bookstan započinje i posebnu liniju djelovanja koja se bavi pitanjima književnog prevođenja. Na okruglom stolu naslovljenom „Mali jezici, velika književnost: politike prevođenja“ govoriće Mireille Brman ispred Holandskog književnog fonda, Katja Stergar ispred mreže Traduki i Javne agencije za knjigu Republike Slovenije te Ernad Grahić ispred Fondacije za izdavaštvo.

Festivalski program završavaće se predstavljanjem regionalnih i domaćih književnih časopisa s ciljem skretanja pažnje na važni segment posvećenosti prezentiranju književnog djela. Bookstan će ugostiti urednike/ce i autore/ce Behara (Nenad Rizvanović i urednici), Proletera (Vladimir Đurišić i Marko Pogačar), SIC!-a (Đorđe Krajišnik) i Puteva (Tanja Stupar Trifunović).

Nakon prošlogodišnje izuzetno uspješne Radionice za književne kritičare/ke koja se uz brojne svjetske i domaće predavače/ce odvijala pod mentorstvom profesora Edina Pobrića, Bookstan proširuje edukativni segment kog će ove godine činiti Mala škola pisanja i mišljenja pod mentorstvom profesora Nerzuka Ćurka, TransLab-labaratorij književnog prevođenja u saradnji sa Fondacijom Publika i Udruženjem prevoditelja BiH te Radionica kreativnog pisanja za djevojčice koja se realizuje u saradnji sa redakcijom časopisa Bona.

Bookstan će u pratećem programu ponuditi sadržaje posvećene vizuelnoj umjetnosti. Dio postavke iz Umjetničke galerije BiH autora Milomira Kovačevića Strašnog biće izložen tokom festivala na Akademiji likovnih umjetnosti. Prije početka Bookstana, od 1. do 4. jula biće otvorena izložba Rečenica u Collegiumu Artisticumu, umjetnice Amine Avdić. Riječ je o vizuelnoj prezentaciji djela „Mađarska rečenica“ pisca Andreja Nikolaidisa.

Od 3. do 8. jula u Radićevoj ulici će u terminu od 10 do 23 sata biti postavljena prodajna izložba knjiga regionalnih izdavača.


 Čekamo vas na drugom Bookstanu!





via -  https://www.radiosarajevo.ba/metromahala/kultura/objavljen-program-drugog-internacionalnog-festivala-knjizevnosti/266361






















COMMENTS

Naziv

"Oslobođenje",1,2016. fotografije/kolovoz,1,4:5-11,1,Adam Zagajewski,1,Agencije,1,Agniezska Žuchowska - Arendt,1,Ai Weiwei,1,Ajfelov most,1,Al Jazeera,1,Alan Pejković,1,Albert Camus,1,Aleksa Golijanin,1,Aleksadar Genis,1,Aleksandar Genis,1,Aleksandar Roknić,1,Aleksandar Tišma,1,Alem Ćurin,1,Alen Brabec,1,Aleš Debeljak,2,Alexander Gurevich,1,Alexander Kluge,1,Alina Mayboroda,1,Almin Kaplan,4,Amer Bahtijar,1,Amer Tikveša,1,Amila Kahrović Posavljak,1,Amir Or,1,Amos Oz,1,Ana Ahmatova,2,Ana Radonja,1,Andres Neuman,1,Andrijana Kos Lajtman,10,Anton Pavlovič Čehov,1,Antun Branko Šimić,1,Anya Migdal,1,B.C. HUTCHENS,1,Bela Hamvaš,3,Bela Tarr,1,Bertolt Brecht,4,Biblijski citat,1,Biljana Srbljanović,4,Biljana Žikić,1,Bilješka,5,Biserka Rajčić,3,Blago Vukadin,1,Boba Đuderija,1,Bogdan Bogdanović,2,Bojan Munjin,1,Bojan Savić Ostojić,1,Bookstan II 2017,1,Borges,5,Boris Buden,6,Boris Dežulović,3,Boris Dubin,1,Boris Paramonov,1,Boris Perić,1,Borislav Pekić,1,Borislav Veselinović,1,Borka Pavićević,1,Boro Drašković,1,Božica Radić,1,Božo Koprivica,3,Branimir Živojinović,1,Branimira Lazanin,1,Branislav Jakovljević,2,Branislav Petrović,1,Branko Ćopić,1,Branko Kukić,1,Branko Rakočević,1,Bruno Schulz,1,BUKA,2,Burkhard Bilger,1,Caravaggio,1,Charles Simic,6,Chris Hedges,1,citati,1,Claude Lanzmann,1,Claude Lévi-Strauss,1,Cornelia Vismann,1,crtež,1,Damir Šodan,1,Damjan Rajačić,1,Dan Pagis,1,Danica i Haim Moreno,1,Daniil Ivanovič Juvačov Harms,1,Danijel Dragojević,1,Danijela Dejanović,1,Danilo Kiš,11,Dara Sekulić,1,Dario Džamonja,1,Darko Alfirević,1,Darko Cvijetić,285,Darko Cvijetić. Agnieszka Zuchovska Arent,1,Darko Desnica,4,Darko Pejanović,1,Daša Drndić,2,David Albahari,5,Davor Beganović,1,Davor Ivankovac,1,Davor Konjikušić,1,Dejan Kožul,1,Dejan Mihailović,1,Deklaracija o zajedničkom jeziku,1,Desimir Tošić,1,Dietrich Bonhoeffer,1,Dijala Hasanbegović,1,Dnevnik,9,Dobrica Ćosić,1,Dobrivoje Ilić,1,Dobroslav Silobrčić,1,Dominique-Antoine Grisoni,1,Dragan Bajić,1,Dragan Bursać,1,Dragan Markovina,1,Dragan Radovančević,3,Drago Pilsel,1,drama,2,Dramsko kazalište GAVELLA,1,Dubravka Stojanović,1,Dubravka Ugrešić,4,Duško Radović,1,Dževad Karahasan,2,Đorđe Bilbija,2,Đorđe Krajišnik,6,Đorđe Tomić,1,Đuza Stojiljković,1,Edin Salčinović,1,Edmond Jabes,1,Edouard Boubat,1,Eduard Šire,1,Edvard Kocbek,1,Elis Bektaš,4,Elvedin Nezirović,1,Elvir Padalović,1,Emil Cioran,8,Emmanuel Levinas,1,Epitaf,1,Ernst Jünger,2,esej,160,Fahredin Shehu,1,festival,2,Filip David,3,fotografije,2,fra Drago Bojić,1,Francis Roberts,1,Frank Wedekind,1,Franz Kafka,4,Friedrich Nietzche,1,Furio Colombo,1,Gary Saul Morson,1,Genadij Nikolajevič Ajgi,1,Georg Trakl,1,George Orwel,1,Georgi Gospodinov,1,Géza Röhrig,1,Gianni Vattimo,1,Gilles Deleuze,1,Giorgio Agamben,7,Giorgio Manganelli,1,Gligorije Ernjaković,1,Goran Milaković,2,Goran Simić,1,Goran Stefanovski,1,gostovanje pozorišta,4,govor,2,Gustaw Herling-Grudzinski,1,Haim Moreno,1,Hajdu Tamas,1,Hanna Leitgeb,1,Hannah Arendt,3,Hans Magnus Enzensberger,1,hasidska priča,1,Hassan Blasim,1,Heiner Goebbels,1,Helen Levitt,1,Herbert Marcuse,1,Igor Buljan,1,Igor Mandić,1,Igor Motl,3,Igor Štiks,1,Igre u Jajcu 2017.,1,Ihab Hassan,1,Ilma Rakusa,2,IN MEMORIAM,7,Intervju,61,Ivan Čolović,2,Ivan Illich,2,Ivan Lovrenović,4,Ivan Milenković,1,Ivan Obrenov,1,Ivan Posavec,1,Ivana Obrenov,1,Ivana Vuletić,1,Ivica Pavlović,2,Ivo Kara-Pešić,1,Jack Kerouac,1,Jacques Derrida,2,Jagoda Nikačević,1,Jakob Augstein,1,Jaroslav Pecnik,1,Jasmin Agić,1,Jasna Tkalec,1,Jean-Luc Nancy,4,Jelena Kovačić,1,Jelena Topić,1,Jona,1,Jorge Luis Borges,2,Josif Brodski,1,Josip Osti,1,Josip Vaništa. Patricia Kiš,1,Jovan Ćirilov,1,Jovica Aćin,3,Jugoslava Ilanković,2,Julija Kristeva,1,Julio Cortazar,1,Katja Kuštrin,2,Kim Cuculić,1,Knjige,1,književna večer,1,Kokan Mladenović,1,Komentar,1,kratka priča,4,kratke priče,6,kratki intervju,4,kritika,5,Krzysztof Warlikowski,1,Ksenija Banović Ksenija Marković,1,Kulturni dodatak,1,Kurt Hielscher,1,Ladislav Tomičić,1,Laibach,1,Lajoš Kesegi,1,Larisa Softić Gasal,1,Laurence Winram,1,Lavov,1,Leonard Cohen,1,Leonid Šejka,2,Lidija Deduš,1,Ludwig Wittgenstein,1,Ljubiša Rajić,1,Ljubiša Vujošević,1,Maja Abadžija,1,Maja Isović,2,Maja Isović Dobrijević,1,MALI EKSHUMATORSKI ESEJI,1,mali esej,18,Marcel Duchamp,1,Marija Mitrović,1,marijan cipra,1,Marin Gligo,1,Marina Dumovo,1,Marina Mlinarevič Sopta,1,Mario Čulina,1,Mario Franz,1,Mario Kopić,53,Marjan Grakalić,1,Marko Misirača,1,Marko Stojkić,1,Marko Tomaš,1,Marko Veličković,1,Marko Vešović,2,Martin Heidegger,3,Massimo Cacciarri,1,Max Frisch,1,međunarodna poruka,1,Mensur Ćatić,2,Mia Njavro,1,Mihail Šiškin,1,Mijat Lakićević,1,Mikloš Radnoti,1,Milan Kundera,1,Milan Milišić,1,Milan Vukomanović,1,Milan Zagorac,1,Mile Stojić,2,Milena Bogavac,1,Milica Rašić,1,Milo Rau,1,Milomir Kovačević Strašni,1,Miloš Bajović Ilić,1,Miloš Crnjanski,2,Miloš Vasić,1,Milovan Đilas,1,Miljenko Jergović,8,Mini esej,32,Miodrag Živanović,1,Mirjana Božin,1,Mirjana Stančić,1,Mirko Đorđević,2,Mirko Kovač,3,Miroslav Krleža,3,Miroslav Marković,1,Mirza Puljić,1,Mishel Houellebecq,1,Mišo Mirković,6,Mišo Mirković foto,12,Mladen Bićanić,1,Mladen Blažević,2,Mladen Pleše,1,Mladen Stilinović,1,Momčilo Đorgović,2,Monika Herceg,1,Naser Šećerović,1,Natalija Miletić,1,Nataša Gvozdenović,1,Neda Radulović- Viswanatha,1,nekrolog,1,Nemanja Čađo,1,Nenad Milošević,1,Nenad Obradović,5,Nenad Tanović,1,Nenad Vasiljević,2,Nenad Veličković,2,Nenad Živković,1,Nepoznati spavač,1,Nermina Omerbegović,1,Nikola Kuridža,1,Nikola Kuzanski,1,Nikola Popović,1,Nikola Vukolić,1,Nikola Živanović,1,Nikolaj Berđajev,1,Nikolina Židek,1,Noć kazališta,1,NOVA KNJIGA,3,novela,1,Novica Milić,2,Novica Tadić,1,obavijest,3,odlomak romana,10,odlomci,6,Oliver Frljić,9,Osip Mandeljštam,2,Osvaldo Ferari,1,Otto Pöggeler,1,Otto Weininger,1,Pankaj Mishra,1,Paolo Magelli,2,Paul Celan,4,Paul Klee,1,Paul Valery,1,Peščanik,1,Petar Gudelj,2,Petar Kočić,1,Petar Matović,1,Petar Vujičić,1,Peter Esterhazi,1,Peter Semolič,3,Peter Semolič. prijevod,4,Peter Sloterdijk,3,Pier Paolo Pasolini,2,pisma,5,pismo,1,pjesma,1,Plakat,1,Poezija,310,poezija prevod,1,Politika,1,potpisnici,1,Pozorišna kritika,1,Pozorišne Igre u Jajcu,1,Pozorište Prijedor,4,predavanje,1,Predrag Finci,2,Predrag Matvejević,2,Predrag Nikolić,1,Predrag Trokicić,2,Predstava,2,Prepiska,1,priča,37,Prijevod,12,prijevod govora,1,prikaz knjige,5,prikaz predstave,3,Primo Levi,1,Protest,1,Proza,2,Radimir Sovilj,1,Radiša Cvetković,1,Radmila Smiljanić,1,Radomir Konstantinović,2,Rastislav Dinić,1,Raša Todosijević,3,razgovor,6,Refik Hodžić,1,Renate Lachmann,1,reportaža,1,Robert Bagarić,1,Roger Angell,1,Roland Barthes,3,Roland Jaccard,1,Roland Quelven,1,Saida Mustajbegović,2,Sándor Márai,1,Saša Jelenković. poezija,1,Saša Paunović,1,Sava Babić,3,Seida Beganović,4,Semezdin Mehmedinović,4,Senadin Musabegović,1,senka marić,1,Sesil Vajsbrot,1,Shosana Felman,1,Sibela Hasković,2,Siegfried Lenz,1,Sigmund Freud,1,Sinan Gudžević,1,Siniša Sunara,1,Siniša Tucić,1,sjećanje,2,Slavenka Drakulić,1,Slavica Miletić,4,Slavoj Žižek,1,Slobodan Glumac,1,Slobodan Šnajder,1,Slobodan Tišma,1,slobodna europa,1,SLOVO GORČINA,1,Sonja Ćirić,3,Sonja Savić,1,Srđa Popović,1,Srđan Sekulić,13,Srđan Tešin,1,Sreten Ugričić,3,Srpko Leštarić,1,status na facebooku,1,stećak,2,Stevo Basara,1,Stojan Subotin,1,Susan Sontag,1,Sven Milekić,1,Svetislav Basara,2,Svetlana Aleksijevič,1,Svetlana Slapšak,1,Šagal,1,Šefik Ćoralić,1,Tadeusz Różewicz,1,Tamara Deuel,1,Tamara Kaliterna,1,Tamara Nablocka,1,Tamara Nikčević,3,Tatyana Tolstaya,1,Tea Benčić Rimay,1,Tea Tulić,1,Teatar,1,Teatron,1,Tena Lončarević,1,The New York Times. Žarka Radoja,1,Thomas Bernhard,10,Thomas Ostermeier,1,Todor Kuljić,1,Tomaž Šalamun,2,Tomislav Čadež,4,Tomislav Dretar,2,Tonko Maroević,1,Tony Judt,1,Trocki,1,Umberto Eco,2,Urbán András,1,Vanda Mikšić,1,Vanesa Mok/Anđelko Šubić,1,Vanja Šunjić,1,Varlam Šalamov,3,Vera Pejovič,3,Veronika Bauer,1,Video,10,Viktor Ivančić,3,Viktor Jerofejev,1,Viktoria Radicz,2,Vincent Van Gogh,1,Višnja Machido,1,Vladan Kosorić,3,Vladimir Arsenić,1,Vladimir Arsenijević,1,Vladimir Gligorov Ljubica Strnčević,1,Vladimir Milić,2,Vladimir Pištalo,3,Vladimir Vanja Vlačina,1,Vladislav Kušan,1,vojislav despotov,1,Vojislav Pejović,1,Vojo Šindolić,1,Vujica Rešin Tucić,1,Vuk Perišić,3,W.H.Auden,1,Walter Benjamin,1,Wayne Pearson,1,Wisława Szymborska,1,Wolfgang Borchert,1,Wroclaw,1,Zadie Smith,2,zapis,2,zavičaj,1,Zbigniew Herbert,3,zen,1,ZKM,1,Zlatko Jelisavac,3,Zlatko Paković,1,Zoran Vuković,2,Zygmund Bauman,1,Žarko Milenić,1,Žarko Paić,1,Željko Grahovac,3,Živojin Pavlović,1,Саша Скалушевић,2,
ltr
item
HYPOMNEMATA: Program 36. pozorišnih/kazališnih Igara BiH u Jajcu 2017./ Bookstan, 2017.
Program 36. pozorišnih/kazališnih Igara BiH u Jajcu 2017./ Bookstan, 2017.
https://3.bp.blogspot.com/-_P23T5_tY0Q/WVUGIPtZQ9I/AAAAAAAACI0/fVcn-9oMTmsRFgJQMNDL-pQXe7_Qujd9ACLcBGAs/s320/jajce.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-_P23T5_tY0Q/WVUGIPtZQ9I/AAAAAAAACI0/fVcn-9oMTmsRFgJQMNDL-pQXe7_Qujd9ACLcBGAs/s72-c/jajce.jpg
HYPOMNEMATA
https://darkocvijetic.blogspot.com/2017/06/program-36-pozorisnihkazalisnih-igara.html
https://darkocvijetic.blogspot.com/
https://darkocvijetic.blogspot.com/
https://darkocvijetic.blogspot.com/2017/06/program-36-pozorisnihkazalisnih-igara.html
true
2899971294992767471
UTF-8
Svi članci su učitani Nije pronađen nijedan članak VIDI SVE Pročitaj više Odgovori Prekini odgovor Obriši By Početna STRANICE ČLANCI Vidi sve Preporučeni članci OZNAKA ARHIVA PRETRAGA SVI ČLANCI Nije pronađen nijedan članak koji odgovara upitu Vrati se natrag Nedjelja Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak Subota Ned Pon Uto Sre Čet Pet Sub Siječanj Veljača Ožujak Travanj Svibanj Lipanj Srpanj Kolovoz Rujan Listopad Studeni Prosinac Sij Velj Ožu Tra Svi Lip Srp Kol Ruj Lis Stu Pro just now 1 minutu prije $$1$$ minuta prije 1 čas prije $$1$$ sati prije Juče $$1$$ dana prije $$1$$ tjedana prije više od 5 tjedana prije Sljedbenici Slijedi THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy